Jobba hos oss

En stor del av Simklubben Rans arbetet utförs av volontärer som arbetar allt från en timme i veckan till flera timmar i veckan. Vårt program är beroende av dessa volontärer och vår framgång är på grund av dem. Vi letar alltid efter människor som har en passion för att arbeta med människor, en passion för idrott och hälsa, och trivs med att arbeta i ledningsgrupper. Arbetat kan vara allt från att arbeta som simlärare eller tränare för våra vattenpolo-, simning- eller triathlonsverksamheter. Om du är intresserad av att arbeta hos oss, hör av dig genom att kontakta oss.

LEDIGA JOBB

Vi söker instruktörer till öppet vatten verksamheten

Simklubben Ran är en ideell idrottsförening och en av Malmös största med ca 2500 medlemmar. Föreningen erbjuder simundervisning till barn,…
LÄS ANNONS