Nu digitaliserar vi vår verksamhet och tar nästa steg!

EN ENKLARE VARDAG FÖR DIG SOM MEDLEM
Nu digitaliserar vi vår verksamhet och tar nästa steg!
EN MEDLEMSSERVICE I VÄRLDSKLASS! Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det! Nu börjar vi använda Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. För dig som medlem innebär det att du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.

Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du dessutom, via Kansliservice, tillgång till en oas av smarta funktioner i MedlemsAppen! Ladda ner appen idag! En administrationsavgift mellan 19 – 59 kr per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen! Nu tar vi nästa steg och är med och driver utvecklingen av Föreningssverige!

MEDLEMSAPPEN Exempel på funktioner som förenklar idrotts- vardagen. Digitalt medlemskort direkt i telefonen – aldrig mer bortglömt i en väska. Samla föreningskalendern i appen och svara på kallelser. Samåkningsfunktion för körningar. Utskick och föreningens nyheter direkt i appen – missa aldrig något viktigt igen. Se status på fakturor och betala direkt i appen via digitala betalningsmetoder. Följ din utveckling direkt i appen med utmärkelser, t.ex simmärken. Kontaktuppgifter till lagkamraterna – löser problemen direkt. Matchresultat och referat gör det enkelt att få full koll på det du missat. Närvarostatistik – följ upp hur många aktiviteter du har närvarat på. Och mycket, mycket mer!

 
Language »