Simskola för skolor

En skola för livet!

Vi har behörig, motiverad personal som finns där för att möta varje individs behov och arbetstakt, vi försöker alltid organisera så det passar elev, lärare och skola. 

Genom att gå intensivsimskola upprepar man simtekniken oftare och man har större chans att lära sig simma.

Simkunnig är den som faller i vattnet, får huvudet under ytan och efter att ha tagit sig upp till ytan, simmar 200 m varav 50m ryggsim i en följd.

Simkunnighetsdefinitionen är gemensam för de nordiska länderna och bygger på forskning som gjordes på 1990-talet av Robert Stallman. Stallman är verksam forskare vid Norges idrottshögskola.

Vi kan erbjuda simundervisning från klockan 8.30 på Simhallsbadet. Vi skräddarsyr undervisningen efter barnens behov (ca 15ggr, månd till fred) på just din skola.

Tveka inte att fråga om andra lösningar. Vi försöker alltid hitta en väg som passar er skola.

I undervisningen tränar vi mycket vattenvana, bröstsim, ryggsim och livräddning. I avgiften till oss ingår kursavgift och diplom vid kursens slut . Vi testar eleverna gratis och endast de elever som är i behov av undervisning betalar ni för. Vill ni att de simkunniga ska fortsätta träna och undervisas i anpassad nivå löser vi självklar detta också. Skulle ni behöva hjälp med bussresor kan vi säkert hjälpa till.

Vi erbjuder även simning för elever med speciella behov, till exempel för muslimska flickor. Det är viktigt att alla elever får sin simundervisning och ges möjligheten att klara godkända betyg i högstadiet. Denna form av undervisning bedriver vi på Rosengårdsbadet. Vi har speciella instruktörer till detta som möter dessa elever med kunskap om deras kulturella behov och språkkunskaper som är ovärderliga.

Välkommen med frågor och bokningar.

Language »