Simskola för Vuxna

Vuxensimskola

Många är de vuxna som av olika skäl inte lärt sig simma i unga år. Simklubben Ran bedriver därför simundervisning för de männsikor – båda yngre och äldre – som vill lära sig simma. Eftersom den vuxne individen saknar barns mod när det gäller vatten, ser SK Ran det som självklart att undervisningen bedrivs i grunda bassänger där man bottnar, och att träningen sakta med säkert ”bygger” bort oro och rädsla.

 

Vuxenmedleyskola

Det är aldrig för sent att lära sig simma! Tillsammans med andra vuxna har du nu tillfälle att i avslappnade former lära dig simningens grunder. Vill du också kunna sprinta förbi de andra i vattnet? Lär dig crawl och utveckla din teknik i bröstsim och ryggsim. En tränare hjälper dig med din teknik och sätter också ihop ett program vid varje pass. När du behärskar dessa tre simsätt kan du gå vidare till fjärilsim och varför inte bli masterssimmare eller triathlete.

Vuxenmedley nivå 1: Mål: Förbättrad andning, vattenläge samt effektiv förflyttning i vattnet, kunna simma 50-100m frisim i ett sträck med lugn andning, prova på volt vändning, prova med övriga simsätt.

Vuxenmedley nivå 2: Mål: Förbättrad andning, vattenläge samt effektiv förflyttning i vattnet, kunna simma 200m frisim i ett sträck, behärska flera simsätt för att träna simning som motions form.

Vuxenmedley Motions light (nivå 3): Simning blir mer en träningsform. 90% av träning bedrivs som teknikträning. Träningskapacitet på upp till 1000m.

>> Gå vidare till bokning

Language »