Bli sponsor

Innan du startar…

…bara några ord om Simklubben Ran. Som alltså startades redan 1922 och därmed är en av Malmös äldsta klubbar, och på senare år vuxit sig till en av stadens största. Totalt räknar vi drygt 2400 medlemmar i vårt register varav medparten är aktiva.

Antingen om det tar sina första trevande armtag bland SK RANs simskolor, slåss om medaljer i idrottsverksamheten, eller stärker kropp och själ i motionsgrupper.

Att som ung eller gammal, förälder eller släkting, instruktör eller styrelsemedlem tillhöra en klubb, för mycket gott med sig. Inte minst positiva kontakter som kan resultera i allt från jobberbjudande och nya goda vänner, till resesällskap med mera.

Att tillhöra just SK RAN innebär något extra jämfört med många andra klubbar. Kompetent instruktörer och tränare, intresse och engagemang från styrelse och kansli, roliga aktiviteter även utanför bassängen och simhall, tydliga mål och målsättningar är självklarheter.

SK RAN är dessutom en klubb där andan är sådan att man tar hand om värnar om varandra. Vilket möjligen bevisar av att många av våra medlemmar förblir aktiva resten av livet.

SAMARBETSPARTNER

VIEW ALL

BLI SAMARBETSPARTNER

Välj hur du vill stödja SK RAN.

LÄS VERKSAMHETSPROFIL

Läs om SK RANs verksamhet.

EXPONERA DITT FÖRETAG

Företags logo på klubbtröjan!

Language »