Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ran
Vi lär Malmö att simma!

Vad händer nu ?
2021-10-07 14:19

Föreningarna har kommit överens om att vi fortsätter att följa folkhälsomyndighetens riktlinjer om att hålla avstånd, tvätta händerna, kom ej vid sjukdom samt hosta o nys i armvecket. Det finns fortfarande spridning i samhället. 

 

För de äldre tävlingsgrupperna bör föräldern hålla sig utanför simhallen, men däremot de yngre tävlingssimmarna samt simskolebarnen så kan en förälder följa med in. På grund av liten plats, värmen och dålig luft, om ni föräldrar kan lämna barnen och sedan hämta som tidigare, är vi tacksamma.

 

Medleyskolan kommer att ha MiniMaxi tävling den 7 november och den 19 december tillsammans med Julkul. Glöm ej boka in dessa dagar.

 

Bokning för kurs till våren 2022 kommer vi att informera er mer i slutet av november och vi beräknar att medlemmar kan boka den 1 december och nya medlemmar den 15 december.

 

 

 

 

 

 

 
Våra partners
Följ oss på sociala medier