Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ran
Vi lär Malmö att simma!

Vision och Värdegrund
Vision

Simklubben Ran arbetar för att främja simkunnigheten i Malmö, och Sverige, genom att erbjuda undervisning, träning och tävlingsverksamhet av hög standard och kvalité inom flera simidrotter. Här finns något för alla, och alla är välkomna till Simklubben Ran för att utöva sin idrott tillsammans med likasinnade.

Simklubben Ran arbetar för att skapa en livslång kärlek till simidrott, genom att bygga träningsprogram av hög kvalité, erbjuda en stark klubbgemenskap, och ge möjlighet till utveckling och stöd så att varje medlem kan nå sin högsta potential.

Simklubben Rans coacher undervisar och utvecklar sina medlemmar dels sportsligt, men även som ambassadörer för en ren och hälsosam idrottsvärld.

Simklubben Ran stöttar även samhället genom olika uppdrag som gynnar allmänheten, och samhället som helhet.

 

Värdegrund

 

I vår förening har vi en Familjär och Öppen inställning där vi Respekterar varandra och är Engagerade.

 

Familjär

Vi är en förening för alla. Oavsett vilket engagemang du bidrar med är du en viktig del i vår familj.

Vi kommunicerar, agerar och samarbetar med en positiv attityd som skapar mervärde för alla medlemmar.

 

Öppenhet 
Vi är öppna och ärliga vilket innebär att lyssna men också att dela med sig. Vi gläds åt varandras framgång och stöttar i motgång.

Vi strävar efter jämställdhet och mångfald. Alla ska känna sig välkomna och respekterade. 

 

Respekt 

Vi visar alla ömsesidig respekt. Detta betyder att vi visar respekt för alla såväl tränare, föräldrar, funktionärer, publik eller andra föreningar som vi möter.

Vi respekterar varje individ oavsett kön, ursprung, religion, funktionsvariation eller sexuell läggning. 

 

Engagemang 

Vi är alla delaktiga i att lyfta och förbättra klubben genom att motivera och engagera varandra samt inte minst genom att ha kul tillsammans. 

Vi uppmuntrar engagemang hos samtliga medlemmar och deras familjer genom att alla ges möjlighet att delta i verksamheten på det sätt som passar dem.

 

 

 
Våra partners
Följ oss på sociala medier