Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ran
Vi lär Malmö att simma!

Engagerad och driven KLUBBCHEF
2021-09-03 13:47

Simklubben Ran är en av Malmös största idrottsföreningar med cirka 2500 medlemmar och erbjuder simundervisning och träningsverksamhet inom simning, vattenpolo och öppet vatten. Föreningen blev “Årets idrottsförening 2017” i Malmö för sitt arbete med ungdomar och samhällsansvar som har inkluderat flera integrationsprojekt tillsammans med Malmö stad, Malmö Ideella, och Länsstyrelsen i Skåne.Simklubben Rans vision är att ge alla våra medlemmar bra kvalitet i simundervisning och träning och vi strävar efter att kontinuerligt utveckla simidrottarnas möjligheter att kunna förverkliga sin fulla potential och engagera sig i mer utmanande idrottsliga situationer. Vi ser att vi är en del av simidrottarens livsresa och vi hoppas att 
kunna utrusta simidrottaren med nödvändiga färdigheter, värderingar, och lust för idrott så att de kan fortsätta att utmana sig själv i livet.

 

Simklubben Ran söker dig som är en driven, engagerad och erfaren ledare till vår förening i rollen som Klubbchef. Du ansvarar för att tillsammans med vårt kansli, tränare och övriga viktiga ideella resurser driva utvecklingen av vår verksamhet in i framtiden. Du är en mångsysslare med stort hjärta för utveckling, barn och ungdomars välmående och ett brinnande intresse för vår förening och Malmö. Med nästan 2500 medlemmar idag vill vi fortsätta växa som förening med ökad kvalitet i verksamheten och fortsätta vara en bidragande faktor och aktör för Malmös utveckling. Vårt samhällsengagemang är viktigt och vår verksamhet samlar deltagare från hela Malmö. Simkunnighet och livslångt simidrottande är grunden i klubbens verksamhet. Vi 
vill att fler börjar och stannar kvar i vår verksamhet där alla utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och kan välja att simidrotta för att det är roligt, för att må bra eller satsa och nå den yttersta eliten. Samtidigt ska vi behålla vår unika familjära klubbkänsla där alla ska kunna känna sig lika välkomna!

 

Du som söker detta spännande och utvecklande uppdrag har tidigare erfarenhet att leda starka team inom föreningslivet och/eller företag. Förmåga att lyfta och utveckla medarbetarna, skapa effektiva team och konkreta resultat. Du är en utpräglad teamplayer och förstår nyttan av samarbete i alla situationer. Vidare är Du initiativrik och hittar nya sätt att se på saker och utveckla verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av simning och/eller vattenpolo men det är långt ifrån ett krav.

 

Som Klubbchef utvecklar och leder du personalen i ert dagliga arbete. Du förbereder beslutsunderlag till styrelsen och tillsammans med verksamhetsansvariga och övrig personal genomför ni beslut i verksamheten. En annan viktig arbetsuppgift är kommunikationen mellan klubben, styrelsen, medlemmar, föräldrar och omvärlden som ska vara tydlig och transparent.

 

Tjänstens är en tillsvidaretjänst och heltid. Arbetstiderna följer verksamheten, vilket innebär att det förekommer arbete på såväl kvällar (t.ex styrelsemöten) som helger (t.ex. tävlingsarrangemang). Vi kommer tillämpa 6 månaders provanställning. Villkor för tjänsten följer Arbetsgivaralliansens Bransch avtal - idrott kollektivavtal.

 

Som Klubbchef kommer du att fortsätta arbetet att skapa en stark och välfungerande verksamhet. Du är ansvarig för den övergripande utvecklingen av Simklubben Ran utifrån vår värdegrund, mål och vision. En viktig arbetsuppgift är att samordna alla delar till en helhet. I rollen som Klubbchef kommer du att ansvara för personal, vilket innefattar kansli, tränare och instruktörer. Vidare ansvarar du för ekonomi, idrottsliga utvecklingen samt varumärke. I rollen 
som Klubbchef kommer du att vara Simklubben Rans ansikte utåt vilket bland annat innefattar kontakt med viktiga 
aktörer såsom Malmö Stad, Riksidrottsförbundet, Simförbundet och föräldrar och aktiva idrottare. Du kommer rapportera direkt till styrelsen och du kommer att vara en samordnande länk mellan anställda i föreningen och styrelsen.

 

Vi ser fram emot din ansökan som ska bestå av CV och personligt brev. Du skickar din ansökan senast den 3 oktober 2021 till ordforande@skran.se. Vänligen kontakta Karin Börjesson, 0721 792205, eller Cecilia Olofsson, 0733 500964 vid frågor om tjänsten. Du kan också mejla frågor till sekreterare@skran.se

 
Våra partners
Följ oss på sociala medier