Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ran
Vi lär Malmö att simma!

Nya riktlinjer o restriktioner fr o m den 12 januari 2022
2022-01-13 10:17

Hej!

 

Ett nytt år är här och som ni alla vet har vi just nu en hög smittspridning av covid-19 i samhället. I måndags kom regeringen och Folkhälsomyndigheten med nya åtgärder för att minska smittspridningen i landet. Bland annat så förlängs avrådan om cuper och läger inomhus till den 31 januari. Träningar och tävlingar i ordinarie seriespel kan däremot genomföras med riskreducerande åtgärder.

 

I fritidsförvaltningens idrottsanläggningar och badhus infördes den 23 december återigen ett maxantal (10 kvadratmeter per person) och det finns skyltar på plats som upplyser om maxantalet i respektive utrymme. Maxantalen gäller inte för elitverksamhet och verksamhet för barn och unga födda 2002 eller senare. Vi rekommenderar att personer födda 2001 eller tidigare byter om på annan plats då tillgången till omklädningsrum är mycket begränsad. Tänk på att även ni som har egna lokaler behöver skylta upp och följa maxantalet i era verksamheter.

 

Läs mer hos Folkhälsomyndigheten:

Läs mer hos Riksidrottsförbundet:

 

Vi vet ju alla hur viktig en meningsfull fritid är – inte minst för barn och unga. Stort tack till alla er som spelar en viktig roll att upprätthålla detta så långt det är möjligt under rådande omständigheter. Förhoppningsvis så ska dessa åtgärder bidra till att få ner smittspridningen så att föreningslivet snart kan återgå till mer normala förhållanden. Till dess hjälps vi åt att hålla avstånd, respektera maxantalet samt se till att alla tvättar händer och stannar hemma vid minsta symptom.


Nyhetsarkiv
Amelias första SM/JSM2021-11-30 09:28
Vad händer nu ?2021-10-07 14:19
 
Våra partners
Följ oss på sociala medier