Bli medlem i vår förening!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Ran
Vi lär Malmö att simma!

Crawl Nybörjare
Lära sig simma upp till 50m crawl och bli mer självsäker som simmare.

Förkunskap
Du kan redan simma enligt den nordiska definitionen (200m på mage varav 50m på rygg). Det hjälper om du redan är bekväm med att doppa huvudet under vattnet, blåsa bubblor, gående i vattnet, och ligga på magen/ryggen. Om du inte kan simma, rekommendera vi att ni anmäler er till vår vuxensimskola.

Mål
Simma upp till 50m crawl; lära sig att andas åt sidan; kunskap/rörelseförståelse om vattens påverkan på kroppen.
Crawl Fortsättning
Slå genom barriären och simma flera längder av crawl. Här bygger vi en bra grund i tekniken och göra det mer självsäker för att ta din simning till nästa nivån.

Förkunskap
Du kan simma 50m crawl/frisim med andningsteknik och är bekväm i djup vatten.

Mål
Simma flera 25:or och simma längre distanser med mer kontroll i din teknik; förbättra andningstekniken; lära att minimera kroppens rörelser i vattnet och bli mer effektiv som simmare. I fortsättningen lära dig hur armtag och tempo är kopplad till varandra och kan manipuleras över tid och distans; simma enkla serier.
Crawl Träning
Bli snabbare och mer effektiv över distans .
Här förfinar vi din teknik för att hitta den bästa kombinationen av tempo och längd i ditt armtag som kommer att resultera i snabbare simning . 
Förfina dina färdigheter och förmåga att hålla fokus på effektivitet när vi simmar upp till 2000 meter per session och förbättrar hastigheten på test-sets .

Förkunskap 
Du kan simma över 500 m Crawl och har simmat Crawl ett tag men behöver mer av den utmaning för att utveckla din simning . 

Mål 
Simma flera 50 m 100 m sträckor , lära hur tempo och armtag påverka din fart över distans , simma mer komplicerad serier med flera variabler .
 
Våra partners
Följ oss på sociala medier